Komentarų archyvas
Kepti skrandukai
Skamba skaniai:)
siandien dariau-skanu.tik daugiau svogunu reiktu det ir mes tomato isidejom.siaip tai skanu.
skanu ,pavyko!
receptas tikrai neblogas,tik ji galima ruosti ivairiais budais, skonio reikalas...skrandukus galima kepinti su porais,saldziaja paprika,ar morkomis...
turtu buti skanu.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nevirintas pienas - Į tešlą galima įpilti ir nevirinto pieno, tačiau jį reikia pašildyti....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žmogui sutriko regėjimas – akyse ėmė šokinėti juodi taškeliai, ir jis nuėjo pas okulistą. Gydytojas, patikrinęs jo akis, parašė receptą, liepdamas pacientui įsigyti akinius. Po savaitės sutikęs žmogų jau su akinais, gydytojas paklausė:
– Na, ar padėjo mano rekomenduoti akiniai?
Čia priėjo Kindziulis ir tarė:
– Jam labai padėjo, daktare. Dabar tie šokinėjantys juodi taškai žymiai ryškesni.