Komentarų archyvas
Blyneliai su varške
tikrai skanu pasidariau
geri blyneliai ,galima valgyt, tik i varske dar galima idet razinu ir cukraus o kas nemegsta razinu tada cinamono truputi irgi pagerina skoni .receptas normalus , viskas tvarkoje prikepiau ir valgom.......
ačiū už skanų receptą.
Tai kiek tu kiausiniu is tikro reikia?
Aciu labai geras receptas!
liewas
Rūta, o jums negėda siųsti ne savo darytą nuotrauką? Ji yra paimta iš puslapio www.manovirtuve.com ir jos autorius yra Saulius. Nuotraukoje esančių blynelių net receptas ne toks...
skanu ;) tik siuliciau i idara ideti cukraus
Nieko cia netruksta,visada kepu pagal toki recepta ir labai skanus buna.. ;)
Keliose vietose kartojasi.
Prieš tiekiant LIETINIAI DAR APKEPAMI. Įdarui varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, trupučiu druskos ir vanilinio cukraus. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti. Susuktus LIETINIUS DAR KARTA APKEPTI KEPTUVĖJE, kad įdaras iškeptų, o lietiniai gražiai apskrustų.
Tai kelis kartus apkepti? Jei jau rašai galvok ką rašai ;)
Sis receptas nera labai tikslus, ir pabandzius siems lietiniaims tikrai labai daug ko truksta.
Nors ir iprasta, bet labai skanu!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu - Kai kitą kartą kepsite blynus, į keptuvėje ištirpdytą sviestą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai „pagerina” blynų skonį – jie įgauna lengvą karamelės prieskonį. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina Raudonkepuraite pas senelę, neša bandeles mamos keptas. Eina, eina, nieko blogo negalvoja ir staiga už nediduko kalnelio pamato vilką. Raudonkepuraitė išsigasta, sustoja ir žiūri į vilką. Tas žiūri į Raudonkepuraitę. Pagaliau Raudonkepuraitė įsidrąsina ir klausia vilko: - Vilke, Vilke, o kodėl tokios dideles tavo ausys? Vilkas tik piktai dėbteli į Raudonkepuraitę ir netikėtai nubėga. Raudonkepuraitė eina toliau.Kiek paėjusi, vėl pamato vilką nedidelėje daubelėje. Dabar jau drąsiai klausia: - Vilke, Vilke, o kodėl tokie dideli tavo dantys? Vilkas vėl piktai į ją pasižiūri ir nubėga. Nieko nesupratusi Raudonkepuraitė eina toliau. Po kiek laiko vėl pamato už nedidelio krūmelio vilką. Puola klausinėti: - Vilke, Vilke, o kodėl tokios didelės tavo akys? Ir tada vilkas, kad sustaugs ant Raudonkepuraitės: - Na galų gale, leisi tu man ramiai nusišikti ar ne?