Komentarų archyvas
Kopūstų sriuba
Supjaustau kopusta ir morkyte kubeliais, dedu i verdanti vandeni..kol verda, nusilupu bulves ir supjaustau kubeliais, sudedu bulves, verdu tol, kol jau kopustai suverda, suminksteja, morka ir bulve isverda (ragauju), 10 min pries baigiant virti idedu galina blanca 2 kubelius..skanaus.
As dedu bulves virti tada kai morka jau buna miksta. Kad nepervirtu bulves.
tai viska virti ir taip aisku ,beta kiek laiko?
sofija-
man atrodo, kad mėsytė nebūtina.
o kur mėsytė?
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Gėrimų patiekimas taurėse - Patiekiant nealkoholinius gėrimus mažuose buteliuose, dedama arba gaiviųjų gėrimų taurė su kojele, arba 1/8 l stiklinė (fužeras). Nešant ant padėklo įvairius gėrimus, sunkūs buteliai statomi arčiau kūno. Taurės statomos dešinėje serviru...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Mama, visi sako, kad aš balvonė...
- Ne balvonė, o blondinė, atsimink dukrele! O dar geriau - užsirašyk!