Komentarų archyvas
Grikiniai blynai
As tai dar deciau smulkia supjaustyto svoguno pusele ir shiek tiek arbatini sauksteli vegetos ar kitu prieskoniu, kaip maltu kmynu ar pan., ka megstat, miltu tik pora valg. saukshtu/ 1-am kiausiniui. Kas megsta cesnaka, gali deti pora susmulkintu skilteliu vietoj cesnako, cukraus nerweiketu det ish viso, jei jau su spirguciais valgote, bet skonio reikalas. Nebutina valgyt su spirgais ar grietine, skanu su varshke ar uzsigeriant kefyru, pasukom
Jei kepi blynus is viso turetum zinot kokiom proporcijom maisyt tesla
Neradau niekur parašyta kiek reikia dėt miltų, kiaušinių, cukraus, pieno... Iš kur man žinot kiek prikraut visko????????
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti šviežius maisto produktus - Ruošiant valgį reikia visada laikytis recepte nurodytų proporcijų. Tada sunaudosite mažiau produktų ir nebus maisto likučių, kurie greitai genda. Labai svarbi produkto kokybė, todėl nepatariama be reikalo pirkti šviežių produktų atsargai. M...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Petriuk, kodėl Amerika vadinama Amerika?
– Todėl, kad ten gyvena amerikiečiai.