Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Cukrus ir svogūnai

Kategorija: Kulinarija


Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos.

Folka Björkman, Oslo
pagal http://www.dansukker.lt


Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gabrielius, Ginvilas, Skirmantė, Fortunatas, Livija, Mandravas, Mandravė.

Pasveikink!

Anekdotas

Prie ruso priena amerikietis ir sako:
- Atleiskite, bet man pasakė, kad rusai daugiausiai geria. Sakykite, ar galite išgerti stiklinę degtinės?
- Žinoma! Raugintu agurkėliu užkąsiu, ir viskas OK.
- O tris stiklines?
- Žinoma! Trimis agurkėliais užkąsiu, ir viskas OK.
- O šimtą stiklinių?
- Iš medžio iškritai? Aš tiek agurkų nesuvalgysiu!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą