Patarimai
Cukrus kaip prieskonis
Kategorija:
Kulinarija
Cukrus gali būti vartojamas kaip prieskonis, panašiai kaip druska ir pipirai. Žiupsnelis cukraus, įbertas į troškinį, pomidorų padažą ar faršą, skoniui suteikia išbaigtumo ir paryškina kitus prieskonius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Aviena - Juodieji pipirai Baltieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Česnakiniai pipirai Universalūs prieskoniai Kadagio uogos Mairūnai Mėtos Peletrūnai Rozmarinai...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tarptautinis gyvūnų teisių gynimo kongresas. Su kalbomis pasisako įvairių
šalių atstovai. Pradeda prancūzas:
- Mes iškovojome naminiams gyvuliams teisę į švelnią mirtį. Dabar Prancūzijoje jų nieks nežudo tradiciniais žiauriais būdais.
Pasisako ir anglas:
- Mes iškovojome gyvūnams teisę į gerą gyvenimą. Pavyzdžiui, visi gyvuliai dabar turi švarius tvartus ir žaislus.
Pasisako lietuvis:
- O mes kovojame už politines gyvūnų teises. Mūsų šalyje pirmą kartą žmonijos istorijoje prezidentu tapo bezdžionė!