Patarimai
Ikrų patiekimas
Kategorija:
Kulinarija
Ikrus reikia dėti į atskirą indelį su ledu arba patiekti salotinėje, 10 cm skersmens lėkštėje. Jei gaminate iš ikrų sumuštinius, naudokite baltą duoną. Ikrai taip pat tinka su svogūnų laiškais. Tada laiškus patiekite atskiroje lėkštutėje, arba toje pačioje, šone. Jei ikrus naudojate puošimui, iš jų šaukšteliu padarykite gėlytes. Gražiai atrodo juodų ir raudonų ikrų gėlytės, kai kas antras žiedlapis kitos spalvos.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad vaisiai nepatamsėtų - Perpjautus obuolius, bananus, kriaušes apšlakstykite citrinų sultimis - nepatamsės....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ruošiasi varlytė į pasimatymą. o turi tris plaukus. Stovi prieš veidrodį ir sako:
– Susipinsiu kasytę. Pina pina ir vienas plaukas nutrūksta.
– Ai, tiek to, susisuksiu kuodą.
Suka suka ir nutrūksta antras plaukas.
– Ai, tiek to, susirišiu.
Rišasi rišasi ir trečias plaukas nutrūksta.
– Tiek to!!! Eisiu palaidais!!!