Patarimai
Kepdami tortus ar pyragus
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Policininkas stabdo automobilį:
- Nedega jūsų žibintai - mokėkite 50 litų baudą.
Vairuotoja žmona džiaugsmingai:
- O ką aš tau sakiau? Neapsimoka taisyti žibintų - tas meistras juk 100 litų už pataisymą reikalavo.
O mes išsisukome su 50.