Patarimai
Mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą, pirktą įpakuota polistireninio putplasčio padėkluose, išimkite, padėklus išmeskite, o mėsą iš naujo įvyniokite. Šviežią mėsą sušaldytą galite laikyti neilgiau kaip 6 mėnesius. Iš dalies atitirpusios mėsos dar kartą nesušaldykite - pirmiau ją išvirkite.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Riebi sriuba - Riebią sriubą perkoškite per šaltu vandeniu sudrėkintą drobelę - dalis riebalų liks ant jos;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Baro lankytojas: -Aš visada dedu į kišenę popieriuką su adresu, kad jei prisigersiu, galėtų parvežti. -Ir ką jūs ten rašote? -Paryžius, Monmartas... -Bet gi jūs gyvenate Visagine! -Gyvenu Visagine, bet porą kartų buvo nuvežę ir į Paryžių!