Patarimai
Pasaldinkite savo uogas
Kategorija:
Kulinarija
Pasaldinkite uogas, kurias ketinate šaldyti arba perpilkite jas cukraus nuoviru. Nepamirškite, kad prieš pilant nuovirą ant uogų, jis turi ataušti. Nesaldintos šaldytos uogos išsilaiko 3–4 mėn., o pasaldintos – mažiausiai 1 metus.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ankštinės daržovės - Ankštiniuose (pupelėse, žirneliuose) yra baltymų (22-25%), krakmolo ir kitų angliavandenių (53-56%). Ankštiniai iš daržovių yra patys vertingausi dėl baltymų kiekio...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kuo skiriasi vyriški ir moteriški žumalai?
- Drabužių, kuriais vilki viršelyje įamžintos merginos, kiekiu.