Patarimai
Sausos mielės
Kategorija:
Kulinarija
Sausos mielės pakyla greičiau negu šviežios. Jos veikia įmaišytos į tešlą, - atskirai kildinti jų nereikia.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepinių spalva - Karamelizuoto cukraus sirupo kiekiu galite "reguliuoti" kepinių spalvą - nuo balkšvos iki tamsiai rudos....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi dvi blondinės. kalbasi apie aukštas materijas - kvantinę fiziką, bangines funkcijas ir jų pritaikymą termodinaminių procesų analizėje...... Staiga viena sako:
- Greitai keičiam temą, mūsų bachūrai ateina!