Patarimai
Taškymasis
Kategorija:
Kulinarija
Kad kuo mažiau pritaškytumėte tešlos, pomidorų padažo, grietinės ir pan., maistui gaminti naudokite šiek tiek didesnius dubenis, puodus ir keptuves. Dangčiai irgi labai padeda.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Gydytojau, mane kankina depresija!
– Geriausi vaistai – visa galva pasinerti į darbą, – pataria gydytojas.
– Bet mano darbas – maišyti betoną…