Patarimai
Patarimu archyvas
Atminčiai gerinti reikia
Organizmui reikia bananų ir datulių
Reikia riešutų
Reikia žuvies
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Girtas žmogus skambina į duris ir klausia:
- Ar aš čia gyvenu?
- Ne.
- O kas tada čia gyvena?
- Aš.
Skambina į kitas duris:
- Ar aš čia gyvenu?
- Ne.
- O kas čia gyvena?
- Aš.
Skambina į trečias duris:
-Ar aš čia gyvenu?
- Ne.
- O kas čia gyvena?
- Aš.
- O kodėl tada tu gyveni visur, o aš niekur?