Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Avienos ir pupelių troškinys su grybais


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.600 g avienos,
2.1 šaukštas sviesto,
3.2 svogūnai,
4.500 g pupelių ankščių,
5.2 stiklinės vandens arba sultinio,
6.150 g sūdytų grybų, 7.2 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės,
8.2 šaukšteliai miltų,
9.2 šaukštai grietinės,
10.druskos, pipirų,
11.1 kiaušinis,
12.100 g tarkuoto sūrio.



Veiksmai :

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susmulkintus grybus ištroškinti savo sultyse arba su riebalais. Į troškinį įberti miltų, pagardinti pomidorų arba obuolių tyre, grietine, sudėti prieskonius . Troškintą mėsą perdėti į dubenį, ant jos sukrėsti grybus ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Valgį galima ir apkepinti. Į praaušusius grybus įmušti kiaušinį. Mėsą perdėti į ugniai atsparų indą, ant jos sukrėsti grybus, apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol apsitrauks rausva plutele. Patiekti su virtais makaronais arba ryžiais ir žalių daržovių, salotomis. Skanaus!


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Apolonijus, Eitvilas, Girmantė.

Pasveikink!

Anekdotas

Tarnautojas, ką tik atsiėmęs atlyginimą pareiškia buhalteriui:
- Jūs man nedadavėt 10 dolerių!
Buhalteris:
- Viskas teisingai. Bet kodėl, kai praeitą kartą jums permokėjome 20 dolerių, jūs tylėjote?
Tarnautojas:
- Todėl, kad jei vieną kartą suklydot, į tai dar galima užsimerkti, bet du kartus... Tai jau nedovanotina!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą