Receptai
Grybų ir mėsos apkepas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
200 g savo sultyse virtų grybų,150 g virtos arba keptos mėsos,
200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių,
2 šaukštai sviesto,
2 stiklinės pieno,
3 kiaušiniai,
druskos,
tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių.
Veiksmai :
Makaronus išvirti. Bulvės gali būti žalios . Grybus, mėsą ir kitus produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad apatinis ir viršutinis sluoksniai būtų makaronų arba bulvių. Išplaktus kiaušinius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais ir supilti ant produktų. Ant viršaus uždėti sviesto gabalėlių ir apibarstyti tarkuotu sūriu arba maltais džiūvėsėliais. Kepti 180 — 200 laipsnių temperatūroje, kol apkepas iškeps ir viršus paraus. Kai į apkepą dedamos žalios bulvės, reikia kepti šiek tiek žemesnėje temperatūroje ir ilgiau (45 minutes). Patiekti su tirpintu sviestu arba grietine ir daržovių salotomis. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokslinė konferencija Tarybų Sajungoje. Vienas profesorius sako kalbą: -Užsienio spaudoje galima sutikti straipsnių, neva žemės traukos dėsnį sukurė kažkoks anglas Niutonas. Netikėkite tokiais prasimanymais. Yra įrodyta, kad pas mus tas dėsnis jau veikė ir iki to, kai jį sukūrė Niutonas.