Receptai
Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže (guliašas)
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500 g jautienos minkštimo,
2.50 g sviesto,
3.2-3 svogūnai,
4.1 šaukštas pomidorų tyrės,
5.1 šaukštas miltų,
6.100 g grietinės.
Veiksmai :
Mėsą supjaustyti 20-30g. sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintame svieste. Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės. Kiek vėliau įpilti karšto vandens ir uždengus troškinti, kol mėsa pasidarys minkštesnė. Padažui atskirai pakepinti svogūnus ir miltus, kol jie pagels, paskui pamažu įpilti sultinio, kuriame buvo troškinama mėsa.Pagamintu padažu apipilti mėsą ir baigti troškinti. Tada supilti grietinę, užvirinti ir pagardinti. Patiekti su padažu. Prie šio patiekalo tinka virtos bulvės ir daržovių salotos. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip išrinkti tinkamą vyną ? - Visiems vynams dera universalus principas: kuo mažesniame plotelyje augintas vynuogių derlius, tuo savitesnis vyno charakteris. Paprastai tai reiškia ir aukštesnę vyno kokybę. Informaciją apie tai galite sužinoti skaitydami vyno etiketę ir žinod...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Ką tu darai, kad tavo plaukai taip gerai auga?
- Galvą kiaušiniais trinu.
- Akrobatas…