Receptai
Karameliniai riešutai
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
0,5 puodelio cukraus2 puodeliai riešutų (geriausiai migdolai, bet tinka ir lazdyno ar žemės)
0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio (mėgstantiems aštriau - pilnas šaukštelis), kurį sudaro malti anyžiai, pankoliai, cinamonas, gvazdikėliai ir imbiero milteliai.
Veiksmai :
Su prieskoniais sumaišytą cukrų sudėti į nedidelį puodą ir visą laiką maišant kaitinti, kol ims tirpti ir pavirs į skystį. Tada suberti riešutus ir toliau maišyti, kol jie pasidengs ištirpusiu cukrumi. Gerai išmaišius, puodą nukelti nuo ugnies ir riešutus išimti ant lėkštės, kad atvėstų.Tinka vartoti su :

Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Hi. I have checked your patiekalai.lt and i see you've got some duplicate content so probably it is the reason that you don't rank hi in google. But you can fix this issue fast. There is a tool that generates content like human, just search in google: miftolo's tools
O kaip tas katilas vadinasi, kur suka tuos riesutus su cukrumi
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Gaminant maistą naudojama cukraus pudra - Gaminant maistą, galima vartoti ir cukraus pudrą. Prieš kepdami vištienos filė, lengvai ištrinkite mėsą cukraus pudra. Skanu. http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Puskarininkis - kareiviams:
- Ar žinote, kokioje temperatūroje užverda vanduo?
- 100 laipsnių.
- Neteisingai! Vanduo užverda 90 laipsnių temperatūroje!
Kitą dieną, tas pats puskarininkis - kareiviams:
- Ar žinote, kokioje temperatūroje užverda vanduo?
- 90 laipsnių.
- Neteisingai! Vanduo užverda 100 laipsnių temperatūroje!
- Bet vakar sakėte kad 90 laipsnių?
- Čia aį su stačiu kampu supainiojau!