Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Marinuotos voveraitės


Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

 1kg voveraičių, truputis druskos

 



Veiksmai :

Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodųjų pipirų, skiltelė česnako. Voveraites išvalykite, nuplaukite, po to pavirkite 15 min pasūdytame vandenyje ir sudėkite į stiklainius, užpilkite karštu marinatu. Stiklainisu sustatykite į verdančio vandens puodą ir kaitinkite su uždėtais (neuždarytais) dangteliais 20 minučių, po to užsukite dangtelius.
Receptą atsiuntė: Renata

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

modestas ( 2008-11-04 18:34:53 )
man patinka valgyti grybus mes jie skanus
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Leonas, Leontina, Eirimas, Aistė, Simonas, Laisvūnas, Laisvūnė.

Pasveikink!

Anekdotas

- Kas yra undinė - moteris ar žuvis?
- Priklauso nuo to, koks alkis kamuoja.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą