Receptai
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Produktai 4 porcijoms:800 g jautienos krūtininės
3 šaukštai aliejaus
l kg mažų svogūnų
150 g grietinės
l šaukštas garstyčių
¼ burgundi6ko raudonojo vyno
4 lauro lapeliai
maltų pipirų, druskos
aliuminio folijos
Veiksmai :
1. Mėsa iš visų pusių negiliai įpjauname, įtriname druska ir pipirais . Skardoje įkaitiname aliejų ir 20 min. kepame mėsą orkaitėje. Paskui ja dedame į puodą, supilame kepimo metu išsiskyrusias sultis, uždengiame dangčiu ir troškiname.2. Svogūnus supjaustome išilgai į keturias dalis ir sudedame į puodą, kuriame troškinama mėsa. Supilame vyną, įdedame lauro lapelius. Nugarinės kepsnį troškiname 40 minučių, paskui išimame iš puodo ir įvyniojame į aliuminio foliją.
3. Iš nuoviro paruošiame padažą: sudedame garstyčias, grietinę, pagardiname druska , pipirais ir užviriname.
4. Pusę nugarinės kepsnio supjaustome griežinėliais. Visą mėsą dedame į didelę lėkštę ir užpilame padažu, patiekiame su bulvėmis.
Emma Kingsgarden
Kiekvieno skoniui
Gardūs patiekalai Jūsų svečiams
href="http://receptai.patiekalai.lt/receptai/index.php/site/index/index.php?URL=http://www.sanitex.lt" />http://www.sanitex.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu - Kai kitą kartą kepsite blynus, į keptuvėje ištirpdytą sviestą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai „pagerina” blynų skonį – jie įgauna lengvą karamelės prieskonį. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
2025 metai. Kalbasi du vaikai:
- Klausyk, o kokiam čate tavo tėvai susipažino?