Receptai
Paprikos salotos
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
200 g žalių pipirų ankščių,
100 g pomidorų,
10 g svogūno,
susmulkinti petražolių lapelių 2-3 šaukštai,
2 šaukštai aliejaus
ir vandens.
Veiksmai :
200 g žalių pipirų ankščių (tinka ir geltonos) nuplauname, pašaliname sėklas ir supjaustome siaurais liežuvėliais. Papjaustome pomidorų , svogūnų. Viską išmaišome ir užberiame susmulkintais petražolių lapeliais ir užpilame aliejumi maišytu su vandeniu.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):liukas gggggg
mmm..skaniai atrodo...vyrui patiko..pati nevalgau paprikos,bet labai isvaizdziai ir greitai kiekviena stala papuos...
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nu kiek aš kartų jums galiu kartoti.
Juk sakiau, kad ateitumėt rytoj, o jūs visada šiandien ateinat.