Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Raudonojo vyno marinatas jautienai


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto
1 stiklinė sauso raudonojo vyno
1-2 šaukšteliai cukraus
1 svogūnas
2 lauro lapeliai (Lauro lapas)
3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
rozmarinų
0,25 šaukštelio garstyčių miltelių
druskos


Veiksmai :

 Cukrų ir druską ištirpinkite vyno ir acto mišinyje.
Tada suberkite garstyčias ir gerai išmaišykite.
Svogūną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą, sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto mišinį ir užvirkite.
Tinka vartoti atšalusį.

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Morkus, Tolmantas, Žadmantė.

Pasveikink!

Anekdotas

Zonoj kalinys krapšto nosį. Kitas jam sako:
- eee, tu nosies geriau nekrapštyk.
- a kodel?
- prietaras yra - kai tu nosį krapštai, kas nors tavo žmoną daro.
- ai, tai dzin, svarbu, kad ji nekrapštytų.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą