Receptai
Tortas "Rojaus sodas"
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Reikes: pagrindui: 200 g.grietines; 2 kiausiniai; 1st.cukraus; 5 saukstai miltu; 1 a.s.sodos; 2 saukstai kakavos. Viska sumaisyti ir kepti apie 25 min. kremui: 900 g.jogurto (persiku ); 1 stikline rugpienio; 3 saukstai grietines; 1pakelis persiku zele; 4 saukkstai zelatino. papuosimui: plaktos grietineles; konservuotu persiku ; kelios braskes; sausainiu trupiniu.Veiksmai :
sumaišome tešlą ir sudėję i formą kepame apie 25 min. palaukiame kol atvės . dedame i torto formą, supilame jogurtą,rugpienį ir grietinę,isbrinkintą želatiną pašildome , paliekame,kad atvėstu,nusiplauname vaisius,vynuoges perpjauname pusiau,mandarinus išskirstome skiltelėmis ,pagal instrukciją ant pakelio paruostą želė sustingdom ir susipjaustome kubeliais , išplakame kremą, supilame atvėsusią želatiną , susipjaustome bananus veliausiai,kad nepajuoduotu, į formą ant pagrindo pilame truputi kremo , sudedame visus vaisius ir želė ,pabaigiam supilti kremą ir statome i šaldytuvą,kad gerai sustingtu.Geriausiai parai. Kai sustigs,nuimame formos šonus ,aptepame plakta grietinėle torto šonus ,papuošimui naudosim,persikus pjaustytus skiltelėmis ir keleta braškių. Šonus apklijuojame sausainiu trupiniais viršuje iš plaktos grietinėlės,švirksto pagalba padarome juostelę.Dedame ratu persiko skilteles, į vidurį dedame braskių .Galima puošti ir kitaip,kaip kam patinka.Tinka vartoti su :
idealu prie kavos ir arbatos.Receptą atsiuntė: Tutsi
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Atrodo fantastiskai, tik jau receptas taip nekruopsciai parasytas...
Iskur gaminimo eigoje atsirado tie visi vaisiai (mandarinai, vynuoges,bananai)? Juk pradzioje kur rasoma ko reikes gaminant si torta nei kvapo nebuvo tokiu ingridientu. Ir aplamai, kazkaip visa eiga nenuosekli.
Na bet tai tik mano nuomone :)
skaniai atrodo reiks pameginti
nesamone
nematau jokio vargo, kaip tik gaminu.
Zinot tiek vargo kol pagamini, bet tai neatsiperka
Zinot tiek vargo kol pagamini, bet tai neatsiperka
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta - Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Privati klinika. Užeina jauna mergina.
– Sveiki, daktare! Aš rytoj išteku, mano jaunikis – krištolo tyrumo žmogus, o aš jau nebe... Žodžiu, man reikia, kad pirmąją mūsų naktį būtų kraujo!
– Prašau į krėslą... O ryt iš ryto – vėl pas mane!
Kitą dieną:
– Oi, dėkui, daktare, buvo tiek kraujo: ir ant sienų, ir ant lubų, aš jau nekalbu, kad visa patalynė plaukė kraujuose... Didelis jums dėkui!
– Prašau į krėslą!
– O kam?
– Kam kam... juk visą gyvenimą su skustuvu nevaikščiosit