Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Troškinys "Kinietiškas"


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

Paukštienos file be odos,
konc. pjaustytų ananasų indelis,
morkų,
raudonų arba geltonų paprikų,
cukinijos,
žaliosios poro dalies,
sojų padažo,
cukraus,
druskos,
juodųjų pipirų,
vištienos prieskonių,
aštrių prieskonių,
kečupo,
krakmolo,
aliejaus;
garnyrui - ryžių.

Veiksmai :

Paukštieną supjaustyti nedideliais gabaliukais (šiek tiek storesniais už pirštą), įpilti sojų padažo, šaukštą aliejaus, paukštienos prieskonių , druskos, juod. pipirų, šaukštą nestipraus (6%) aromatingo acto mėsą galima marinuoti ilgiau, galima ir iš karto kepti. Paukštieną apkepti su trupučiu aliejaus, kai paukštiena apskrus, suberti plonais šiaudeliais pjaustytas morkas, sumažinti ugnį, uždengti keptuvę dangčiu ir troškinti kol morkos suminkštės. Suberti šiaudeliais arba kvadratėliais pjaustytas paprikas, trikampiukais pjaustytą nuluptą cukiniją (nebent labai jauna ir nedidelė cukinija, tada lupti nereikia), supilti koncervuotus ananasus su visomis sultimis, pamaišyti įberti aštriųjų prieskonių - galima vietoj aštr. priesk. įdėti švž. aitriosios paprikos keletą griežinėlių. Viską troškinti, kol daržovės suminkštės. Paragauti ir pagal skonį įdėti cukraus ar acto, kad išgauti saldžiarūgštį skonį, gal trūksta druskos. Suberti porą pjaustytą žiedais, įpilti 3 šaukštus kečupo ir truputi vandens jeigu truksta. Išmaišyti šaukštelį krakmolo truputyje šalto vandens ir įmaišyti į troškinį. Ryžius išvirti birius.

Tinka vartoti su :

Įdėti į lėkštę ryžių padaryti žiedą, į vidurį įdėti troškinio. Skanaus.. Jeigu norite labiau egzotiško troškinio - įdėkite saliero stėbų ir marinatui naudokite švž. imbierą; imbiero įdėkite ir į troškinį.


Receptą atsiuntė Kruopa
Receptą atsiuntė: Kruopa

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

voraSpy ( 2009-05-08 17:59:14 )
aciu Kruopa,
labai skanus ir gana nesunkiai pagaminamas patiekalas..
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Filemonas, Sikstas, Rimkantas, Girmantė, Odeta.

Pasveikink!

Anekdotas

Pas psichiatrą:
- Tai sakote, kad mokesčius mokate su džiaugsmu… Ir kada tai jums prasidėjo?

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą