Receptai
Bulviniai
WPC podna daska od kompozitne mesavine drveta i plastica od 30 €!
Russian Army Goods - low prices!!!
Post RSS to Twitter
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
"Bulbošnikai"
Kugelis čenakinėse
kukuliukai nincaga
Plokštainis su malta mėsa
Bulvinis apkepas
Virtų bulvių cepelinai
Bulviniai blynai su faršo įdaru
Silke įdarytos bulvės
Bulviniai kukuliai su lašinukais
Porų ir bulvių kroketai
Bulvinių blynų pieva
Kugelis čenakinėse
Didžkukuliai su aguonų įdaru
Bulvės Šiaudeliai
Keptos bulvės su kumpiu
Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis
Bulvių kvadratai
Bulvės su mėsa ir sūriu
Virti bulvių piršteliai
Keptos bulvės su čiobreliais
Studentiškos bulvės 2
Bulvienė
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis
Auksinės keptos bulvytės
Bulvienė su miltiniais kukuliukais ir lašinukais
Bulvių apkepas su svogūnais
Troškintos bulvės su grybais
Bulvių sriuba
Bulvių salotos su grybais
Bulvių sriuba su kruopomis
Studentiškos bulvės
Karštos bulvių salotos
Troškinta aviena su bulvėmis
Bulviniai blynai su žuvimi
Velykiniai bulvių kiaušiniai
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ispanijoj po koridos į vietinį restoraną ateina turistas. Ir jį pasitinka padavėjas ir sako:
- Jums pirmam lankytojui po koridos specialus mūsų patiekalas - nugalėto jaučio kiaušiniai.
Turistas pagalvojo, pagalvojo ir sutiko paragauti. Suvalgė apsilaižydamas, labai patiko ir sekančią dieną specialiai pirmas atlėkė po koridos jaučio kiaušinių. Jam atneša, suvalgo, ir klausia:
- O kaip čia yra ? Vakar buvo tokie dideli ir gražūs, o šiandien tokie maži ir susiraukšlėję.
- Na matote, pone, ne visada jaučiai pralaimi.