Patiekalai.lt
Žodynas
Aliejus
Augalinis aliejus - aliejaus rūšis gaunama iš įvairių augalų. Augalinis aliejus naudojamas maisto gaminimui ir kepimui. Tarp dažniausiai naudojamo augalinio aliejaus yra palmių, alyvuogių, rapsų, saulėgrąžų, sojos aliejus.Iš augalinio aliejaus daromas dirbtinis sviestas - margarinas.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bananai prinoks - Žali bananai prinoks, jei juos pirmiausiai suvyniosite į drėgną skudurėlį, o paskui - į popierių. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina blondinė į piceriją. Prie jos prieina padavėjas ir klausia:
- Panele, jums picą supjaustyti į du ar į keturis galaliukus?
- Tai aišku, kad į du ... Keturių aš tikrai nesuvalgysiu ...