Patiekalai.lt
Žodynas
Grogas
Grogas (grog) - maišytasis gėrimas, kuris daromas iš romo, citrinų sulčių, cukraus ir karšto vandens. Visada galioja taisyklė: reikia įberti cukraus, galima įpilti vandens, privaloma įpilti romo. Romą taip pat galima pakeisti araku, vinjaku arba viskiu. Grogas gerai sušildo, todėl labai mėgstamas jūreivių. Grogas patiekiamas storo stiklo pašildytose stiklinėse arba puodukuose su šaukšteliu.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Plikyta tešla - Iš plykytos tešlos pagamintus skanėstus rekia iškarto suvalgyti, nes ilgai laikomi jie pasidaro ne itin malonaus skonio. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tempia gruzinas aviną į lėktuvą. Stiuardesė: -Į lėktuvą su avinu negalima! -Na mergaite, gražuole, koks čia avinas, čia šašlykas profesoriui, o avinas ten Maskvoje universitete mokosi.