Patiekalai.lt
Žodynas
Ličiai
Kinijoje ličiai laikomi romantiškumo simboliu. Ličių žievelė panaši į grublėtą odą. Vaisiaus viduje yra permatomas, drebučius primenantis minkštimas, kurio skonis panašus į prinokusių agrastų skonį. Litis taip pat turi dideli, bet nevalgomą kauliuką. Iš žievelės galima nustatyti, ar vaisius prinokęs - ji turi būti rausva. Neprinokę ličiai būna žalsvi, o pernokę ima ruduoti.
Ličiai gali būti nepaprastai gaivus, po pietų natūraliai valgomas desertas. Jie tinka daug kur, netgi pagardinti aštrius kiniškus saldžiarūgščius patiekalus.
Ličiai gali būti nepaprastai gaivus, po pietų natūraliai valgomas desertas. Jie tinka daug kur, netgi pagardinti aštrius kiniškus saldžiarūgščius patiekalus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas pavėlavo į traukinį. Bandė įšokti į pravažiuojantį. Negalima sakyti, kad jam nepavyko - truputis Petriuko nuvažiavo į Vilnių...