Patiekalai.lt
Žodynas
Marcipanas
Konditerijos gaminys, paruoštas iš migdolų ir miltinio cukraus. Marcipanų tešla naudojama konditerijos kepinių įdarams ir puošybai. Vokietijos miestas Liubekas garsėja, kaip vienintelis tikro marcipano gamintojas, o Liubeko marcipanų sudėtis ir proporcijos laikomi griežtoje paslaptyje.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Krištolą ir porcelianą plaukite tik šaltame vandenyje - Karšto vandens veikiamas krištolas greitai praranda žvilgesį, o porcelianas tampa trapus- greičiau skyla ir dūžta. Todėl tokius indus plaukite ir skalaukite šaltame vandenyje. Jeigu tokie indai įgavo matinį atspalvį, pamerkite juos pusvalandž...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Duokite studentui atramos tašką ir jis...užmigs.