Žodynas
Rosenthaler Kadarka (n)
Šis pusiau saldus tamsiai raudonos spalvos vynas – tai meistriškai subalansuoto skonio ir puikaus aromato derinys. Vynas gaminamas iš Bulgarijos šiaurėje išaugintų rinktinių vynuogių. Patiekiamas kambario temperatūros su įvairiais vaisiais, desertais ar sūriu.
Butelio tūris: 0.7 lKaina parduotuvėje apie: 8.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Aromatingesni vaisiai - Perpjautą ananasą ar melioną pabarstykite trupučiu druskos. Tada jie bus ne tokie rūgštūs, be to, aromatingesni....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Močiutė mato, kaip policininkas nušauna valkataujantį šunį. Persižegnoja ir sako:
- Dar Mikaldos pranašystėse buvo sakoma: "Ir ateis diena, kai žudys brolis brolį..."