Favoritai
Norėdami ištrinti esamus favoritus paspauskite šalia pavadinimo esančią nuorodą [trinti].
Įkelti naujus favoritus į sąrašą galite spausdami nuorodą Įtraukti į favoritus tiesiogiai iš norimo recepto aprašymo.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Darbų vykdytojas demonstruoja užsakovui
ką tik pabaigtą statinį — didžiulį
šulinį.
Tas žvilgteli vidun:
— O lempa apačioje kam?
— Kas kam? Viskas pagal brėžinį! Va.
Paduoda brėžinį. Užsakovas kelias minutes
žiūri į brėžinį, tada apverčia aukštyn kojom:
— Kvailiai! Čia gi švyturys turėjo būti!