Komentarų archyvas
Grybų padažas su svogūnais
jei viska sutrinsi, tai ir grybai savo tikraji skoni is dalies praranda ;]
teisingai sako, jog reikia viska virinti ant MAZOS ugnies ;]
MIELOS DAMOS.NEPAMIRSKIT ANT KOKIO KAITRUMO UGNIES PADAZA REIKIA VIRINTI.IR PROBLEMA SU GUMULIUKAIS BUS ISSPRESTA
mano mielosios , jaunosios , šeimininkutės, visada atminkite, kad miltus reikia pakepinti sausoje keptuvėje, beje, jie greitai pagelsta, o akimirksniu ir paruduoja, tad reikia juos nuolat maišyti iki šviesios kreminės spalvos. Na, o dar geriau yra žiupsnelis bulvių krakmolo sumaišyto su atšaldytų drybų nuoviru...štai taip.ir nebus jokių gumuliukų....
NIu kaip cia pasakius... netruko gumuliuku, bet skonis tai idomus ;)
jei jus tokia seimininke kaip as, tipo "ale seimininke" :) ir kasnors nesigavo darant si padaza, (miltai susoko i gumuliukus), pasiimkit trintuva elektrini ir sutrinkit visa padaziuka. Ir padazas gausis geriausias ;)
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kodėl tu kiekvieno paciento klausi, ką jie valgė pietums? - Matai, pagal jų meniu aš nustatau, kiek jie turi pinigų.