Komentarų archyvas
Troškintos bulvės su grybais
Gerai sakai Skirmante,jei siūlo patie- kalą,tiektu ant stalo pilnai paruošta, kad susigražintu kliienta.Kokį siūlai pati žiedlapi padažą?
ydomu butu suzinoti kokiu padazu?
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant - • Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas. • Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas. • Paisykite švaros. • Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių. • Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat vir...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Virtuvėje tyliai atsidaro šaldytuvo durys ir išlenda didelė, riebi pelė. Ji persimeta per peti dešrelių virtinę, pasiima gabalą sūrio, lašinių ir neskubėdama patraukia prie savo urvelio.Prie urvelio stovi pelėkautai su pamauta apdžiūvusia duonos plutele.Pelė paniekinamai žvilgteli į tuos pelėkautus ir pareiškia:
- Garbės žodis, kaip kokie maži vaikai...