Komentarų archyvas
Tortas "Rojaus sodas"
Atrodo fantastiskai, tik jau receptas taip nekruopsciai parasytas...
Iskur gaminimo eigoje atsirado tie visi vaisiai (mandarinai, vynuoges,bananai)? Juk pradzioje kur rasoma ko reikes gaminant si torta nei kvapo nebuvo tokiu ingridientu. Ir aplamai, kazkaip visa eiga nenuosekli.
Na bet tai tik mano nuomone :)
skaniai atrodo reiks pameginti
nesamone
nematau jokio vargo, kaip tik gaminu.
Zinot tiek vargo kol pagamini, bet tai neatsiperka
Zinot tiek vargo kol pagamini, bet tai neatsiperka
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepdami tortus ar pyragus - Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja sako:
– Jei įėjęs Petriukas pasakys keiksmažodį, visi atsistojam ir išeinam. Ateina Petriukas.
– Po velnių... prie mokyklos stato viešnamį. Visi atsistoja ir eina.
Petriukas vėl sako:
– Neskubėkit, dar tik pamatai.