Komentarų archyvas
Blynai
O ar galima blynams naudoti pieną vietoj vandens?
O kur juos kept? Paprastoj keptuvej?
Pradedantiems tai patys puikiausi blynai, tik nereikia čia blogai vertinti recepto. Smagiausia yra tai, kad gali "padažui" prisidėti visko, ko tik širdis geidžia. O ne kad būtinai to ar ano.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Orkaitės įkaitinimas - Orkaitė turi įšilti iki reikiamos temperatūros dar iki tol, kol jūs įdėsite kepinį. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du šunų šeimininkai:
- Įsivaizduok, parbėgęs iš lauko mano šuo paskambina į duris, kad jį įleisčiau!
- Rimtai? O mano tai neskambina...
- Tai tavo šuo durnas.
- Ne, jis savo raktus turi.