Komentarų archyvas
Vištiena kinietiškai (satay)
labai labai skanu ir labai paprasta paruosti.aciu!
cia imbiero truputelis dar labai tktu
atrodo skaniai, reiks pasigamint butinai :)
super, niam niam, dekui uzh receptuka ;) visa sheima negalejo atsivalgyti :))
Labai puikus receptas ir pagaminti pavyko skaniai. Ačiū, Egle, kad pasidalinote tokiu skanėstu :)
saunus receptas, gavosi tikrai labai skaniai :) kepdami siek tiek improvizavom:) i keptuve supylem dubenelyje likusi marinata, bei ipylem raudonojo vyno
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ignoravimas nurodytų kiekių - Nebūtina dėti į tešlą visų nurodytų prieskonių, arba derinius galite sugalvoti ir patys: pavyzdžiui, imbieras, muskato riešutas ir pipirai; kvepiantys pipirai, cinamonas ir gvazdikėliai; džiovintos citrusinių vaisių cedros milteliai, anyžia...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
“Už ką sėdite?” - klausia kalėjimo gydytojas naujo kalinio. - “Už konkurenciją?”.- “Kaip tai už konkurenciją?”- Gaminau tokius pat 50 eurų banknotus kaip ir valstybė…”