Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Komentarų archyvas


Virtas glajus


<> _ <> ( 2009-03-29 17:09:45 )
Geras receptas

augute ( 2008-12-17 17:24:57 )
virti reikia ant kaitrios ugnies uždengus puodą nemaišant,ar išviręs tikrinama įlašinus sirupo į šaltą vandenį,jeigu gaunasi minkštas rutuliukas reiškia išviręs.atvėsinti nemaišant iki kūno temperatūros tada išsukti mediniu šaukštu.Svarbu nepervirti.Galima ilgai laikyti šaltai uždengus drėgnu skudurėliu ,prieš naudojant pašildyti istačius indą į karštą vandenį- suskystėja lengviau užsitepa

Puslapiai: Pirmas <<-10 <<-1 [ 1 ] +1>> +10>> Paskutinis

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Narcizas, Almantė, Bertoldas, Manvydas.

Pasveikink!

Anekdotas

Gerai ne ten, kur mūsų nėra, o ten, kur niekada ir nebuvo!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą