Komentarų archyvas
Virtas glajus
Geras receptas
virti reikia ant kaitrios ugnies uždengus puodą nemaišant,ar išviręs tikrinama įlašinus sirupo į šaltą vandenį,jeigu gaunasi minkštas rutuliukas reiškia išviręs.atvėsinti nemaišant iki kūno temperatūros tada išsukti mediniu šaukštu.Svarbu nepervirti.Galima ilgai laikyti šaltai uždengus drėgnu skudurėliu ,prieš naudojant pašildyti istačius indą į karštą vandenį- suskystėja lengviau užsitepa
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gerai ne ten, kur mūsų nėra, o ten, kur niekada ir nebuvo!