Patarimai
Ikrų patiekimas
Kategorija:
Kulinarija
Ikrus reikia dėti į atskirą indelį su ledu arba patiekti salotinėje, 10 cm skersmens lėkštėje. Jei gaminate iš ikrų sumuštinius, naudokite baltą duoną. Ikrai taip pat tinka su svogūnų laiškais. Tada laiškus patiekite atskiroje lėkštutėje, arba toje pačioje, šone. Jei ikrus naudojate puošimui, iš jų šaukšteliu padarykite gėlytes. Gražiai atrodo juodų ir raudonų ikrų gėlytės, kai kas antras žiedlapis kitos spalvos.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vištos dorojimas - Prieš dorodami vištą, palaikykite ją šaldytuve. Kuo labiau ji atšals, tuo lengviau bus ją doroti. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vyras su žmona žiūri siaubo filmą per televizorių ir čia ekrane pasirodo SIAUBAS.
Žmona:
- Oi mama !..
Vyras:
- Panaši, panaši...