Patarimai
Paukštienos paruošimas kepimui
Kategorija:
Kulinarija
Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuolat laistykite. Vištas, viščiukus ar smulkius laukinius paukščius pirma apkepinkite keptuvėje ir tik tada dėkite kepti į orkaitę.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bulvienė ir rūgščios daržovės - Į bulvienę rūgščias daržoves dėkite baigiant virti, kitaip bulvės bus kietos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Dvi blondinės stovi ant tilto ir ginčijasi:
- Čia Neris.
- Ne, čia Nemunas.
- Ne, Neris!
- Nemunas!
- Na, palauk, tuoj patikrinsim!
Blondinė šoka nuo tilto į apačią... Po pusvalandžio sugrįžta, visa kruvina, apsidraskiusi:
- Taip... Čia ne Neris... Bet ir ne Nemunas...
- O kas?
- Automagistralė "Vilnius - Kaunas"...