Receptai
Apkeptos daržovės
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500 gr įvairių daržovių
Pvz.:
Plonos išilginės svogūnų skiltelės
Morkų šiaudeliai
Pievagrybių griežinėliai
Smulkiai pjaustytas kopūstas
Mažos brokolio galvelės
Raudonosios paprikos šiaudeliai
Pupelių daigai
Kepimui:
4 šaukštai augalinio aliejaus
2 šaukšteliai smulkiai pjaustyto česnako
1 šaukštas šviežio smulkiai pjaustyto imbiero
5 šaukštai austrių padažo
4 šaukštai spaustos citrinos
2 šaukšteliai cukraus
½ šaukštelio jūros druskos
½ šaukštelio rupiai maltų pipirų
Garnyrui
Pjaustyto smulkialaiškio svogūno
1-2 šaukštai apkepintų sezamo sėklų
Jazmino ryžiai
Veiksmai :
Pakaitinkite aliejų rytietiškoje dubenio formos keptuvėje. Minutę pakepkite česnaką su imbieru. Įdėkite į juos svogūnus bei morkas ir kepkite maišydami ant didelės ugnies. Įdėkite pievagrybius, kartu įpilkite austrių padažo ir spaustos citrinos. Viską pakepkite 2 min.
Suberkite likusias daržoves, kepkite maišydami. Paskaninkite cukrumi, druska, pipirais. Prieš pat patiekiant suberiami pupelių daigai. Patiekalas papuošiamas smulkialaiškiais svogūnais ir sezamo sėklomis.
Šaltinis : http://www.dansukker.com
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sena višta - Norėdami greičiau išvirti seną vištą, reikia pavirus 20-30 minučių įkišti ją į šaltą vandenį 5-6 minutėms....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Narkomanas girtuokliui: “Gimęs šliaužioti, pasitrauk nuo pakilimo tako!”.