Receptai
Avienos ir pupelių troškinys su grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.600 g avienos,
2.1 šaukštas sviesto,
3.2 svogūnai,
4.500 g pupelių ankščių,
5.2 stiklinės vandens arba sultinio,
6.150 g sūdytų grybų, 7.2 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės,
8.2 šaukšteliai miltų,
9.2 šaukštai grietinės,
10.druskos, pipirų,
11.1 kiaušinis,
12.100 g tarkuoto sūrio.
Veiksmai :
Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susmulkintus grybus ištroškinti savo sultyse arba su riebalais. Į troškinį įberti miltų, pagardinti pomidorų arba obuolių tyre, grietine, sudėti prieskonius . Troškintą mėsą perdėti į dubenį, ant jos sukrėsti grybus ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Valgį galima ir apkepinti. Į praaušusius grybus įmušti kiaušinį. Mėsą perdėti į ugniai atsparų indą, ant jos sukrėsti grybus, apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol apsitrauks rausva plutele. Patiekti su virtais makaronais arba ryžiais ir žalių daržovių, salotomis. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Padavėjau, norėčiau užsisakyti korbunbachkinvidarlakochena su majonezu
- Atleiskite, korbunbachkinvidarlakochena su kuo?