Receptai
Bulvinių blynų pieva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Bulvinių blynų,žalios, geltonos,
raudonos paprikos,
pievagrybių,
svogūno,
prieskonių,
fermentinio sūrio
Veiksmai :
Iškeptus blynus išdėlioti skardelėje, ant kiekvieno užberti pjaustytos paprikos, pievagrybių, svogūno, pabarstyti mėgstamais prieskoniais, užberti tarkuoto fermentinio sūrio ir pašauti į orkaitę. Kepti, kol išsileis sūris.Tinka vartoti su :
Receptą atsiuntė RenataReceptą atsiuntė: RENATA
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):skaniai skamba bet paprikos nedeciau nes jos nemegstu:)
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Kelneri, ar mano sumuštinio suteptos abi pusės? -Ne, savaime suprantama, tik viena. -Tada būk geras, parodyk,kuri...