Receptai
Grybų padažas su svogūnais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
3 džiovinti grybai3 svogūnai
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas miltų
0,5 stilinės grietinės
Veiksmai :
Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens.Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supjaustyti. Išlydžius sviestą, jame pakepinti miltus ir supilti vandenį kuriame virė grybai. Sudėti smulkiai supjaustytus grybus, grietinę, pagal poreikį pagardinti prieskoniais ir viską užvirinti. Tinka patiekti kartu su bulviniais patiekalais.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):jei viska sutrinsi, tai ir grybai savo tikraji skoni is dalies praranda ;]
teisingai sako, jog reikia viska virinti ant MAZOS ugnies ;]
MIELOS DAMOS.NEPAMIRSKIT ANT KOKIO KAITRUMO UGNIES PADAZA REIKIA VIRINTI.IR PROBLEMA SU GUMULIUKAIS BUS ISSPRESTA
mano mielosios , jaunosios , šeimininkutės, visada atminkite, kad miltus reikia pakepinti sausoje keptuvėje, beje, jie greitai pagelsta, o akimirksniu ir paruduoja, tad reikia juos nuolat maišyti iki šviesios kreminės spalvos. Na, o dar geriau yra žiupsnelis bulvių krakmolo sumaišyto su atšaldytų drybų nuoviru...štai taip.ir nebus jokių gumuliukų....
NIu kaip cia pasakius... netruko gumuliuku, bet skonis tai idomus ;)
jei jus tokia seimininke kaip as, tipo "ale seimininke" :) ir kasnors nesigavo darant si padaza, (miltai susoko i gumuliukus), pasiimkit trintuva elektrini ir sutrinkit visa padaziuka. Ir padazas gausis geriausias ;)
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Puresnė tešla - Tešla bus puresnė, jei įpilsite truputį acto. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Moteris prašo gydytojo: - Na, pasakykite man, koks aš gyvunas... - Ponia, jūs gi žmogus! - Na, koks aš žmogus? Ryte keliuosi susivėlusi kaip avis, į darbą lekiu alkana kaip sakalas, įsikimbu į troleibusą kaip bezdžionė ir važiuoju juo kaip zuikis, stumdydamasi kaip meška... Kol atvažiuoju, riejuosi su visais kaip kalė, išlipu apipešiota kaip višta, dirbu visą dieną kaip jautis, paskui kaip skalikas lakstau po parduotuves, apsikraunu kaip kupranugaris ir velkuosi namo kaip nuvarytas kuinas. Namie, ruošdama vakarienę, urzgiu ant vaikų kaip tigras, o ant kaimynų snypščiu kaip gyvatė. Grįžęs iš darbo vyras klausia: Katytė, valgis paruoštas? Visus pavalgydinu, paguldau vaikus miegoti, pati guluosi. Vyras, atėjęs į lovą, sako: Pasitrauk, karve, nes išsidrėbei kaip kiaulė. Na, argi aš žmogus, gydytojau?