Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

2 puodeliai gryno (plain) neriebaus (low- fat) jogurto;
3 valg.š. medaus (arba pagal skonį);
1 mažas apelsinas, “zested” (nutarkuota vien geltonoji žievelės dalis, neliečiant šviesios);
1 puodelis vyšnių;
1 valg.š. cukraus;
1/2 puodelio avižų dribsnių, apkepintų.

Veiksmai :

1.Sudėkite jogurtą, medų ir apelsino nutarkuotą žievelę (zest) į dubenį ir gerai išmaišykite. Šaldykite (šaldytuve, ne kameroje) mažiausiai 4 val., leisdami atsirastti vientisam skoniui. 2.Išimkite kaulelius iš vyšnių, apibarstykite jas cukrumi ir taip pat šaldykite 4 val. 3.Kai jau esate pasirengę patiekti į stalą, sudėkite avižas į aukštą peršviečiamą stiklinę taurę ir sluoksniais dėkite jogurtą, vyšnias, dar vieną sluoksnį jogurto ir kelis arbatinius šauštelius avižų dribsnių. Tą patį pakartokite ir dėdami į kitas tris stiklines. Gražus, sluoksniuotas desertas. Pastaba: desertas gali būti iš anksto gaminamas prieš 1- 2 valandas ir laikomas atšaldytas (tik ne šaldymo kameroje) kol ateis laikas patiekti. Avižas kepinti keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies apie 2- 3 minutes

Tinka vartoti su :

Receptą atsiuntė Renata
Receptą atsiuntė: RENATA

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Morkus, Tolmantas, Žadmantė.

Pasveikink!

Anekdotas

-Kelneri, ar mano sumuštinio suteptos abi pusės? -Ne, savaime suprantama, tik viena. -Tada būk geras, parodyk,kuri...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą