Receptai
Kiaulienos šonkauliukai troškinti aluje
Šalis: Ispanija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Kiaulienos šonkauliukai 1 kg
Šviesus alus 1 l
Svogūnas 1 vnt
Česnakas 3 skiltelės
Alyvuogių aliejus 50 ml
Druska
Juodieji pipirai
Veiksmai :
Į puode įkaitintą aliejų sudėti smulkintus svogūną ir česnaką, šonkauliukus ir apakepinti. Apkepinus dadėti prieskonius ir pripilti alaus kol apsems. Troškinti 50 min ant silpnos ugnies.
Tinka vartoti su :
Bulvės keptos orkaitėje
Receptą atsiuntė: aiste
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):dadeti prieskonius i ta pati puoda kur ir aliejus ir kartu piltu alu i ji, ar reikia perdeti i kita puoda?????
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Malta mėsa - Kvapieji pipirai Baltieji pipirai Juodieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Universalūs prieskoniai Pipirų mišinys Česnakiniai pipirai Aitriųjų paprikų prieskoniai Maltos mėsos prieskoniai Maltos saldžiosios paprikos Bazilikai Picos pries...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Norite suplonėti? Gerkite Feiri, jis puikiai naikina riebalus