Receptai
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 kiškis,2.200 g lašinukų,
3.8 - 10 mažų svogūnų,
4.1 stiklinė raudono sauso vyno,
5.1 stiklinė sultinio,
druskos, pipirų,
6.1 lauro lapelis,
7.1 šaukštas miltų arba 2 šaukšteliai bulvių krakmolo,
8.0,5 stiklinės grietinės,
žalumynų.
Veiksmai :
Dali lašinukų supjaustyti pailgais trypeliais ir prismaigstyti kiškį. Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių. Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat pakepinti. Paskui įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti prieskonius. Ištroškintą kiškį supjaustyti gabalalais. Iš skysčio, kuriame buvo troškinamas kiškis, pagaminti padažą: pridėti miltų arba šaltame vandenyje išleisto krakmolo ir užvirinti. Padažą sumaišyti su grietine ir pjaustytais žalumynais.Patiekti su virtomis bulvėmis ar bulvių kroketais ir troškintais raudongūžiais kopūstais ar burokėliais. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):kaip galima valgyti tuos vargsus gyvunelius as pati auginu kiski ir ka as ji zudyt turiu? nu eikit sau as negaleciau. ir jums negaila ju...
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Plikyta tešla - Iš plykytos tešlos pagamintus skanėstus rekia iškarto suvalgyti, nes ilgai laikomi jie pasidaro ne itin malonaus skonio. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
prasideda gyvunu susirinkimas visi sedi
meska klausia:
-kas prisiko ant mano takelio?
-kas prisiko ant mano takelio!!!!!!!!!
kiskis pasibaimines pakelia latenelia ir sako:
-as tik pirstelejau
meska atsako:
-pirstelejai?as isibegejas nepersoku