Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Lašiša su šampano padažu


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

Produktai 4 porcijoms: 

4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g)
200 g krevečių
1 svogūnas
1 avokadas
3 kiaušiniai
2 citrinų sultys
3 šaukštai majonezo
1 šaukštas pomidorų tyrės
1 kubelis koncentruoto paukštienos sultinio
1 l vandens
1/4 l sauso baltojo vyno
125 ml šampano
1 šaukštelis kapotų melisų
ryšelis petražolių
maltų pipirų, druskos



Veiksmai :

1. Lašišą nuplauname, nusausiname ant sugeriamojo popieriaus ir iš visų pusių pašlakstome citrinų sultimis.
2. Puode užviriname vandenį ir jame ištirpiname sultinio koncentratą. Smulkintą svogūną suberiame į puodą ir viriname 20 min. Supilame baltąjį vyną, sudedame žuvį ir viriname 15 min.
3. avokadas /75/">Avokadą perpjauname pusiau, puseles nulupame ir supjaustome griežinėliais. Kad avokadas nepajuostų, pašlakstome citrinų sultimis. Pomidorų tyrę sumaišome su majonezu, įmaišome krevetes.
4. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Giliame dubenyje trynius išplakame su šampanu. Šiek tiek pasūdome, įberiame pipirų. Inde, įstatytame į puodą su karštu vandeniu, 10 min. šluotele plakame kiaušinių baltymus, įmaišome melisų. Padažą supilame į padažinę.
5. Lašišą sudedame į pašildytą lėkštę, papuošiame avokados griežinėliais ir krevetėmis. Patiekiame su virtomis bulvėmis, pabarstytomis krapais

Emma Kingsgarden
Kiekvieno skoniui
Gardūs patiekalai Jūsų svečiams

href="http://receptai.patiekalai.lt/receptai/index.php/site/index/index.php?URL=http://www.saniex.lt" />http://www.saniex.lt


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

laura ( 2008-09-24 10:04:21 )
siaip visai giaras receptas tik zuvis istiazo
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Apolonijus, Eitvilas, Girmantė.

Pasveikink!

Anekdotas

Vieną vakarą į barą atėjo elnias, atsisėdo prie baro ir užsisakė martinio. Barmenas padavė jam gėrimą, paėmė penkiasdešimties litų banknotą, ir, duodamas kelis centus grąžos, tarė: „Žinote, man regis, Jūs esate pirmas elnias, apsilankęs šiame bare.“ Elnias įdėmiai pasižiūrėjo į atiduotą grąžą ir atsakė: „.Hmmmm…. Leisk kai ką tau pasakyti, drauguži. Turint galvoje jūsų baro kainas, esu ir paskutinis“.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą