Receptai
Mišrainė su kepta duona
Šalis: Airija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Paprika 3 vnt
Duona
Kumpelis
Agurkas
Majonezas
Veiksmai :
Mažais kubeliais supjaustyti duoną ir pakepinti. Poto supjaustyti papriką, kumpelį ir agurką. Dadėti kepintą duoną ir majonezą.
Receptą atsiuntė: jaunoji seimininke
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Mano Amzina jai Atilsi mamyte darydavo tokia misraine:
Kubeliais kepta balta duona,rukytos vistos kulsele supjaustyta kubeliais,krabu lazdeles supjaustytos kubeliais,virti ryziai,marinuoti agurkai ir kukuruzu grudai ,viskas sumaisyta su majonezu.
Zinokit delikatesas,tokios misraines nevalges jau 8 m. po mamytes mirties pats nedariau.
as manau kad viska reike supjaustyti kubeliais, nes parasyta kad duona supjaustom kubeliais , tai suprantu kad ir darzoves. bet del kumpio ir agurko tai galetu parasyti
Kristina galbut tu nezinai viso, maisto ruosimo meno, bet nuo to kaip supjaustysi viena ar kita produkta skonis labai priklauso. Ir uzknisa tokie zmones kaip tu, kurie negali laisvai bendrauti, nes ilenda tokia nepatenkinta panele, kuriai viskas uzknisa
MARIJAI: koks skirtumas kaippjaustyti, kaip tau patinka taippjaustai, turbut neturi prie ko prisikabinti, tokie zmones kaip tu tai uzknisa!
labai skanu galima ir pamidoro idet dar bisky per kekwiena swente ruosiu se misraine skanumelis
nelabai imformatyvus receptas. agurkas koks:sviezias, raugintas? kumpelis irgi koks? kaip pjaustosi darzoves:kubeliais, juostelem?
super skanu
sis pastiekalas fantastiskas
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Druska saldžiuosiuose patiekaluose - Saldieji patiekalai bus dar gardesni, jeigu į juos įbersite truputį druskos....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nors kiek pradedant kalbėti apie šiuolaikinę fiziką, būtina suprasti, kas yra elektra. Paaiškinsiu jums tai mikrobangės krosnelės pavyzdžiu. Pliaukštelėjus jungikliu, elektra laidais patenka į mikrobangę, kur virsta (elektrolizės būdu) mažutėlėmis mikrobangelėmis. Jos viduje naršo tol, kol aptinka gabalą kokio maisto. Aptikusios praneša vienos kitoms pliaukšėdamos uodegėlėmis tam tikru būdu. Tada bangelės - darbininkės prasiskverbia pailgosiomis žarnomis ir susispiečia apie bangą - motiną. Tai sukelia staigų temperatūros šuolį, patiekalas pasitroškina ir būna suvirškintas aminorūgštimis. Fermentai išskiria burbuliukus, po ko seka stenėjimas ir nuleidimas. Požeminiais vamzdžiais pliurzė juda į nutekamųjų vandenų valymo stotį, kuri, savo ruožtu, viską nukreipia į upę, iš kur maišymosi proceso dėka viskas patenka į visas upes regione. Upės krenta iš aukštai ir suka turbinas, kurios gamina elektrą, kuri tuojau pat eina atgal į mikrobangę, tokiu būdu uždarydama elektros grandinę. Pastebėjote? Mikrogranulės su tuo niekaip nesusiję, todėl dėl jų nėra ko jaudintis. Patikėkite - joms į jus nusispjauti.