Receptai
Prancūziškos bandelės
Šalis: Prancūzija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
25 g mielių250 ml šilto vandens
25 g skysto margarino
25 ml sirupo
0,5 šaukštelio druskos
400-500 g miltų
sezamo arba aguonų
Veiksmai :
Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei margariną, įberkite druskos. Pamaišykite, kad įsitikintumėte jog mielės ištirpo. Palaipsniui berkite miltus ir maišykite tešlą, kol ji nebelips prie dubens dugno. Apdenkite tešlą ir palikite ją pastovėti 30 minučių, kad pakiltų.
Išverskite tešlą ant miltais pabarstytos lentos ir gerai ją išminkykite. Iškočiokite 1 cm storio lakštą ir išpjaustykite širdies formas bei išdėliokite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Apdenkite ir 20 minučių palikite pastovėti, kad pakiltų. Bandeles aptepkite vandeniu ir apibarstykite sezamu arba aguonomis. Kepkite orkaitės viduryje 225°C apie 8 minutes.
Galima užšaldyti.
Šaltinis : http://www.dansukker.com
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):koks tas sirupas?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Padažą salotoms pasigaminkite patys - Padažą salotoms nedidelėmis sąnaudomis galite pasigaminti patys. Sumaišykite citrinos sultis su alyvų aliejumi, įberkite cukranendrių cukraus ir įdėkite grūsto česnako. Skonį galite įvairinti kitais prieskoniais, pvz., šviežiais prieskonin...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žodžiu, geria alkoholikai. Geria, geria tik staiga šalia jų skraidanti lėkštė nusileido ir ufonautas išlipo. Jis prieina prie chronių ir sako:
-Aš - Tarantulas!
Na, vienas alkoholikas atsisuko, pasižiūrėjo ir sako kitam:
-Ipilk Tarantului.
Po kiek laiko vėl ufonautas sako:
-Aš - Tarantulas!!
Na, chronius vėl savo draugui sako:
- Ipilk Tarantului.
Vėl po kiek laiko ufonautas sako:
-Aš - Tarantulas. Aš gi iš kitos planetos atskridau !!!!
Chronius pasižiūri į draugą ir sako:
-Daugiau Tarantului nebepilk...