Receptai
Pyragas su raugintais kopūstais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.800 g miltų,2.3 stiklinės pieno,
3.10 g mielių,
druskos,
4.50 g sviesto,
5.3 kiaušiniai.
Įdarui:
6.800 g kopūstų,
šaukštas sviesto,
7.50 g džiovintų grybų,
svogūnas.
Veiksmai :
Sumaišome miltus, pieną, mieles, druską ir pastatome šiltai. Kai pakyla įdedame sviesto , įmušame kiaušinius ir minkome. Tada vėl pastatome šiltai. Pagaminame įdarą: kopūstus perliejame karštu vandeniu, sudedame į puodą su sviestu ir šutiname. Išverdame grybus ir pakepame su sviestu bei svogūnais. Įberiame pipirų. Kai tešla pakyla, ją padalijame i dvi dalis. Vieną dedame į keptuvę, ant jos dedame įdarą, ant jo gabaliuką sviesto ir tada dedame kitą tešlos dalį. Paliekame, kad dar pakiltų, o tada kepame orkaitėje. Skanaus.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):fuuu,,gaidys
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Aviena - Juodieji pipirai Baltieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Česnakiniai pipirai Universalūs prieskoniai Kadagio uogos Mairūnai Mėtos Peletrūnai Rozmarinai...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tarptautinis universalių medžiagų konkursas. Amerikiečiai pateikia soją. Genetiškai ją patobulinus daroma viskas: mėsa, duona, saldumynai... Japonai demonstruoja superpolimerą, iš kurio daromi audiniai, medžio, plieno, keramikos pakaitalai... Rusai pateikia butelį degtinės, jos cheminę formulę, fizines savybes. Jų klausia: - O ką iš jos darote? - Nieko. Mes ją darome iš visko.