Receptai
Troškinta vištiena su prieskoniais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg)2 šaukštai žemės riešutų aliejaus
3 sugrūstos česnako skiltelės
3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos
šaukštas malto imbiero
3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,
šaukštelis kario,
1/2 šaukštelio maltų kmynų
pusė šaukštelio grūstos kalendros
stiklinė vandens
155g kokoso riešutų grietinėlės
pusė stiklinės supjaustytų šviežios kalnedros lapų
3 šaukšteliai tailandietiškojo žuvies padažo,
2 vidutinio didumo, be sėklų, smulkiai supjaustyti pomidorai
druskos pagal skonį
Veiksmai :
Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėkite vištų šlauneles ir prieskonius. Ant vidutinio karštumo viryklės kiekvieną šlaunelės pusę kepkite 5 minutes. Įpilkite vandens ir kaitinkite tol, kol ims virti. Tada sumažinkite viryklės karštumą, uždenkite ir pamažu troškinkite 15 minučių (šlauneles vieną kartą apverskite). Įmaišykite kokoso riešutų grietinėlę, kalendrą, žuvies padažą, pomidorus ir druską. Nuėmę dangtį, pamažu kepkite 10 minučių arba tol, kol vištiena suminkštės. Sudėję kokoso riešutų grietinėlę ar supylę pieną, prikaistuvio neuždenkite, nes pienas gali suvirti. Į stalą duokite su garuose šutintais ryžiais.
Receptą atsiuntė Violeta.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip priversti pyrago gabalėlius slysti - Ketinate patiekti pyragą su įdaru viduryje? Tada iš pradžių ant švaraus ir sauso serviruoti skirto indo dugno užberkite ploną sluoksnį cukraus pudros. Ji padės gabalėliams lengviau „slysti” pjaustant pyragą. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas klausia tėvo:
- Tėveli, kaip aš atsiradau?
- Na matai, Petriuk, mes su tavo mama labai mylime vienas kitą, ir kai mes einame miegoti visada po lovą pakišame dubenį. Vieną rytą atsikėlėme ir radome tave.
Petriukas norėdamas įsitikinti ar teisus tėvas pasikvietė savo sesę Marytę, paguldė ant lovos, pakišo dubenį po lovą ir nuėjo miegoti. Ryte Petriukas pasižiūri po lova, o ten tarakonas dubenyje. Priėjes prie tėvo sako:
- Tėveli, užmušk šitą išsigimėlį, nes man kaip tėvui ranka nekyla.